четвер, 20 грудня 2018 р.


       18 грудня 2018 р. у переддень Святого Миколая у НВК «Мишковицька ЗОШ І-ІІІ ступенів ДНЗ» відбувся обласний семінар-практикум для методистів на тему «Шляхи формування компетентностей сучасного вчителя географії засобами інформаційно-комунікаційних технологій» (з досвіду роботи методичних установ та педагогічних працівників закладів освіти Тернопільського РМК, Великогаївської та Байковецької ОТГ).
              Вчителі географії Тернопільського району, Великогаївської та Байковецької ОТГ представили свій досвід використання ІКТ у роботі з учнями на уроках географії та позакласній роботі. Про формування ключових компетентностей учнів на уроках географії засобами ІКТ розповіла О. М Вовчанська, вчитель географії НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів-ДНЗ с. Козівка» Великогаївської ОТГ. Із прикладами використання хмарних технологій та сервісів Веб 2.0 в своїй практичній діяльності присутніх ознайомив Ф. Г Ворожбит, вчитель географії Великоберезовицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Тернопільського району. Як можна використати сучасні онлайн-інструменти (зокрема, QR-коди) для перевірки та оцінювання знань а поділилася І. В. Стодола, вчитель географії і економіки Великоберезовицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Тернопільського району. Із технологією «перевернутого» навчання у 7-8 класах та використання власного блогу як площадки для такої форми роботи поділилася О. Д. Твердохліб, заступник директора з навчально-виховної роботи, вчитель географії НВК «Довжанківська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ДНЗ» Тернопільського району. Застосування онлайн-сервісів у роботі над проектами продемонструвала М. А. Скалько, вчитель географії Почапинської ЗОШ І-ІІІ ступенів на прикладі спільного проекту вчителів географії Тернопільського району, матеріали якого є на блозі «Книга мандрів». Про досвід участі у міжнародних проектах розповіла завідувач лабораторією, методист Тернопільського ОКІППО Д. С. Яценко, за сумісництвом вчитель географії Байковецької ЗОШ І-ІІ ступенів. 

1 коментар:

  1. Калі ў вас былі фінансавыя праблемы, тады вам пара ўсміхнуцца. Вам трэба звязацца толькі з містэрам Бенджамінам з сумай, якую вы хочаце пазычыць, і тэрмінам аплаты, які вам падыходзіць, і вы атрымаеце свой крэдыт на працягу трох рабочых дзён. Я толькі шосты раз скарыстаўся пазыкай у 700 тысяч долараў тэрмінам на 180 месяцаў з магчымасцю выплаты да заканчэння тэрміну прыдатнасці. Г-н Бенджамін дапамагае мне ў крэдыце. Звяжыцеся з ім, і вы ўбачыце, што ён вельмі сумленны чалавек з добрым сэрцам. Яго электронная пошта Lfdsloans@outlook.com, а яго нумар тэлефона WhatApp: + 1-989-394- 3740

    ВідповістиВидалити