вівторок, 17 грудня 2013 р.

                    Незабаром  буде велике і гарне свято, якого з нетерпінням чекають малята, люди похилого віку, дорослі, хоча вголос цього не говорять -  свято Миколая.
Свято Св. Миколая в Україні є особливо бажаним дитячим святом. За традицією, в ніч з 18 на 19 грудня Св. Миколай приносить дітям подарунки і кладе їх під подушку. Серед дітей на західній Україні встановилася традиція писати Св. Миколаєві листа, у якому дитина вказує, що хорошого та поганого вона вчинила протягом року, і просити про подарунки.
Але, на  жаль , не всі  діти мають змогу отримати від Миколая подарунки  які хочуть - це діти із дитячих будинків. 
За  пропозицією учасників клубу в школі було проведено  благодійну акцію "Подаруй дитині радість", а з нею і солодку  ярмарку. Байдужих у школі не було нікого. Кожний учень приніс на ярмарку  випічку із дому, яку мав змогу продати за доступною ціною. На зібрані кошти було придбано іграшки, канцелярські приладдя, які будуть передані школярами  дітям у дитячих будинках.








1 коментар:

  1. Таня Кіндзерська17 грудня 2013 р. о 12:43

    Дісно дуже шкода, що дітки які не мають ні мами ні тата не можуть отримати цеї материнської любові і батьківського тепла,Оскільми ми вже були на екскурсії в дитячому будинку,ми бачили їхні маленькі личка,як вони сильно радіють пиченьку,цекурку чи розмальовці,тому цієї акцієї ми хотіли ,хоч якось і потішити діток у цей прекрасний і святковий день,день Миколая,для нас це може і дрібниця,а для них велика радість.

    ВідповістиВидалити