вівторок, 29 жовтня 2013 р.

              У школі канікули, але не для учасників клубу.Адже навчальний рік дуже  швидко мине і перед випускниками постане вибір - куди поступати на навчання. Ми запланували ряд екскурсій в навчальні заклади Тернопілля, для ознайомлення із  умовами навчання.
          Сьогодні ми побували в Тернопільському національному педагогічному університеті  імені  В. Гнатюка.
           В університеті на 13 факультетах за 30-ма спеціальностями навчається близько 8000 студентів із 10 областей України та Республіки Крим
Університет має 6 навчальних корпусів, навчально-виробничі майстерні, навчально-спортивний комплекс, ботаніко-ентомологічний заказник загально-державного значення, агробіостанцію, спортивно-оздоровчий табір. До студентського містечка належать 6 гуртожитків, студентський будинок культури, 2 їдальні, 2 студентських кафе, готельні кімнати для зарубіжних викладачів і студентів, санаторій-профілакторій.
Ми ознайомилися і побували на : факультеті  педагогіки і психології,  факультеті  мистецтв, інженерно-педагогічному факультеті, факультеті  фізичного виховання, фізико-математичному  факультеті. Побували навіть, як справжні студенти, на лекції  поряд з іншими студентами.
Вразили усіх гарні лекційні класи, комп'ютерні класи - оснащені сучасною  технікою та  мультимедійною дошкою.
Окрім сучасної техніки в університеті панує атмосфера доброзичливості, взаємоповаги, теплоти, дружби. Це стосується як студентів, так і викладачів.
Екскурсія пройшла успішно і нашим учням сподобалась.

















2 коментарі:

  1. Мені дуже сподобалась екскурсія.
    Вражень залишилося морееее.
    Дякуємо за це нашим вчителям!

    ВідповістиВидалити
  2. Дійсно екскрусія була дуже , дуже цікава.

    ВідповістиВидалити