вівторок, 19 листопада 2013 р.

         Сьогодні  на занятті ми визначали професійні типи  особистості  наших  учасників клубу  за допомогою теста  Джорджа  Голланда.
Адже  молодим людям, які тільки закінчили навчальні заклади, дуже складно вибрати професію, з якою вони б  пов'язали все своє життя.
В  психології, для визначення особистісних якостей вже тривалий час застосовується, так званий опитувальник  Голланда, який допомагає здійснити вибір професії з урахуванням особистісних  особливостей  індивіда.
Після проходження нескладного тесту Голланда можна визначити власну приналежність до 6 основних типів.
У тесті Голланда виділяють наступні психологічні типи, які відображають схильність індивіда до тієї чи іншої професії. Це - реалістичний тип, інтелектуальний тип, соціальний тип, артистичний тип, заповзятливий тип, конвенціональний тип.
Пройшовши тест Голланда, Ви можете бути впевнені в правильності вибору власної професії.
            Тест Дж.Голланда (Холланда) дуже важливий при визначенні професії, як каже народна мудрість - Кожен лев на своєму місці - це в точності описує мета тесту.  Ви дізнаєтеся,  до якої з професій у вас великі схильності, що допоможе  усім  правильно визначиться в житті.
Після проведеного тесу ми побачили що нашим учасникам присутні такі психологічні типи: соціальний ( С ), підприємливий ( П ), артистичний ( А ). 
На занятті, ми проводили різні вправи, дискутували з мікрофоном  на тему  «Основні причини помилок та ускладнень при виборі професії».
На закінчення заняття усі побажали один одному самі найкращі побажання. 







Немає коментарів:

Дописати коментар