вівторок, 26 листопада 2013 р.

               
 Останній тижденьь листопада присвячений  Шкільному  Дню  Підприємництва.
        Сьогодні наші учасники клубу проявили свою ініціативність і  майстерність . Вони проводили у різних класах школи  уроки ощадливості. Основний акцент був  спрямований на ознайомлення із  поняттями - сімейний бюджет, кишенькові гроші, доходи і витрати, заощадження. Учні після проведеного уроку усвідомили  необхідність ощадливості щодо грошових витрат і доцільність заощаджень; здобули  навички раціонального використання сімейних доходів, а також розподілу кишенькових грошей; робили  висновки про зв’язок між економією і добробутом родини, отримали  уявлення, що таке сімейний бюджет, економія, раціональне споживання, заощадження, добробут. 
         Учасники клубу разоми із учнями складали список витрат  на святкування дня народження. Визначали на основі цього списку  суму витрат. Порівнювали  суму витрат із бюджетом родини, після чого визначали що із запропонованого списку є зайвим і на чому можна зекономити. 
            Урок  пройшов, а учні ще довго міркували про те, чи завжди вони  раціонально і  зважено приймають будь - які свої рішення.










         

Немає коментарів:

Дописати коментар